Android Uygulamamız Çıktı Sitenin En Altından İndirip ForumSayfam.Net'e Daha Hızlı Ulaşa Bilirsiniz.
    
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instagram'da bunu yapan yandı! Instagram'ın yeni özelliği ortaya çıktı
Radmin Çevrimdışı
#1
Geçtiğimiz günlerde Instagram'a son görülme özelliği eklenmişti. Sosyal medyada tartışılan son görülme bilgisinden sonra başka ayrıntılar ortaya çıktı. Önümüzdeki haftalarda Instagram'a gelecek başka bir özellik daha var. İşte detaylar...

Kısa bir süre önce meydana getirdiğimız haberde Instagram hikayelerde ekran görüntüsü (Screenshot) alınınca, fotoğrafın sahibinin uyarmalacağını sizlere aktarmıştık. Fakat bu özellikle alakalı başka bilgiler de ortaya çıktı.

Wabetainfo sitesinin haberine göre söz konusu uyarı özelliğinde önemli geliştirmeler eklemiş.

Eğer kullanıcı, hikayelerden ekran görüntüsü almak yerine ekran kaydı (Ekran videosu) almak isterse de, Instagram bunu algılayacak ve karşı tarafa bildirim gönderecek.

Mesela iPhone'larda şu anda ekran kaydı özelliği var. Instagram'ın bu özelliği aktif olduğunda, iPhone ekran kaydıyla hikayeler kaydedilmeye çalışılırsa Instagram hikayenin sahibine uyarı bildiriı iletecek görünüyor.

Hikayelerden ekran görüntüsü yada video alan birey ilk seferde uyarmalıyor (şu demek oluyor ki ilkinde bildirim gitmiyor), yeni bir deneme daha yaparsa hikayenin sahibi mevzuyla ilgili olarak ihtarlıyor.

Instagram'a son görülme özelliği eklendi. Direct Message kısmınde, listedeki kişilerin son görülme vakitı yazıyor.

Bu özellik toplumsal medyada fazlaca konuşuldu. Kullananların bazıları yeni özelliği beğenirken, bazıları ise son görülme zamanının verilmesine karşı çıkıyor.

Instagram'da son görülme vakitını kapatabilirsiniz. Bunun çok kolay bir yolu var.

İlk olarak Instagram uygulamasında profilinize gelin. IPhone'da profilinizdeki "Çark" simgesine tıklayın ve Ayarlar'a girin.

Android telefonlarda ise profilden "Üç nokta" simgesine tıkladığınız Ayarlar'a giriş yapabilirsiniz.

Ayarlar listesinde birazcık aşağıda bulunan "Hareket Durumunu Göster" seçeneğini kapatırsanız, son görülme özelliği de kapatılıyor. Bu şekilde kendi son görülme bilginiz görünmüyor, fakat başkalarının da son görülme bilgisine erişemiyorsunuz.
┏╋━━━━━◥◣◆◢◤━━ ━━━╋ ┓

★★★ Trilyonda Olsan Harcanacaksın! ★★★

┗╋━━━ ━━◥◣◆◢◤━━ ━━━╋ ┛
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi